Demo

Tandarts

Cras id dui. Donec venenatis vulputate lorem. Proin viverra, ligula sit amet ultrices semper, ligula arcu tristique sapien, a accumsan nisi mauris ac eros. Morbi vestibulum volutpat enim. Pellentesque posuere.

Maak kennis met ons team

Richard Gruiten // Cocktail Master

BIG nr: 84215654

Maak kennis met onze getalenteerde bartender Richard. Een expert in het creëren van unieke en heerlijke cocktails die de zintuigen prikkelen. Zin in een cocktail met gin, iets zoets of juist een stoere mix? Vraag het 'm en hij maakt precies de cocktail waar je zin in hebt.

Channah de Jong // Bediening

BIG nr: 846216

Channah is een echte horecatijger. Al vijf jaar werkt ze bij ons in de bediening. Kenmerkend voor Channah is de permanente glimlach op haar gezicht. Als ze niet in onze zaak te vinden is, kun je Channah vinden in de bioscoop of het theater.

Sebastiaan Ooijen // Cocktail Master

Onze Sebastiaan is een grote liefhebbers van whiskey. Lekker puur of als basis voor een stoere cocktail. Zijn grote favoriet? Zijn eigen creatie de Sebas Old Fashioned met jenever, gingerbeer en limoensap. Deze cocktail master draait z'n hand ook niet om voor echte klassiekers.

Maurits Volare // Eigenaar

Maurits Volare heeft Tijd voor Cocktails & Bites opgezet toen hij net van de horeca vakschool kwam. Uit liefde voor het vak én voor cocktails natuurlijk. Hij is vaak in de zaak te vinden. Je kunt hem gerust aan tafel uitnodigen voor een goed gesprek onder het genot van charcutterie of kaas.