Demo

Superdeluxe kamer

Fusce commodo aliquam arcu. Suspendisse faucibus, nunc et pellentesque egestas, lacus ante convallis tellus, vitae iaculis lacus elit id tortor. Aenean commodo ligula eget dolor. Quisque ut nisi. Donec id justo.Fusce commodo aliquam arcu. Suspendisse faucibus, nunc et pellentesque egestas, lacus ante convallis tellus, vitae iaculis lacus elit id tortor. Aenean commodo ligula eget dolor. Quisque ut nisi. Donec id justo.

Samen met mijn vriendinnen bestelde ik een Porn star martini met wat verschillende bites erbij. De cocktail was perfect; precies zoals deze hoort te zijn. En dat voor een redelijke prijs. We zullen vaker een girls night out doen bij deze horecazaak!

Tiffany Ruijtenberger

Wauw, wat een leuke tent is dit! Ik en mijn vriend kregen een tafeltje bij het raam toegerwezen. Ondanks de drukte was het niet luidruchtig. We konden elkaar prima verstaan. De cocktails op basis van wodka (o.a. een Moscow Mule) waren helemaal top. We komen zeker nog eens terug.

Lisanne van de Tocht

Ik bezocht Tijd voor Cocktails & Bites op een drukke zaterdagavond. Op advies van de ervaren bartender bestelde ik een Manhattan en mijn vriendin koos voor een klassieke Cosmopolitan. De cocktails waren top! Drink je liever geen alcohol? Er staan ook een aantal lekkere mocktails op de kaart!

Xander van Dijk

Met een groep vrienden bezochten we vorige week deze horecazaak in Haarlem. We waren er nog nooit geweest maar zijn positief verrast. We bestelden wat speciaalbier en bittergarnituur. Naast klassieke hapjes staan er ook bites met een twist op het menu. Leuk!

Felix Buitenveen

Recente blogitems

Zo maak je thuis de perfecte espresso martini

Door Tom Thomassen op

De espresso martini is een heerlijke cocktail die perfect is voor liefhebbers van koffie en sterke drank. Het is een verfijnde drank die zowel complex als eenvoudig te maken is. Hier is hoe je thuis een espresso martini kunt maken.

Lees het gehele artikel

Waar komt de Bloody Mary vandaan?

Door Tom Thomassen op

Bloody Mary is een klassieke cocktail die geliefd is bij velen over de hele wereld. Maar waar komt deze cocktail eigenlijk vandaan? Er zijn verschillende verhalen en mythes over de oorsprong van de Bloody Mary, maar er is geen definitief antwoord.

Lees het gehele artikel

Overzicht producten

Cocktails

Algemeen

Het is niet verplicht om te reserveren.

Tijd voor Cocktails & Bites heeft geen strikte dresscode.

Tijd voor Cocktails & Bites is van woensdag t/m zondag geopend.

Feesten & Partijen

Ja, dat is mogelijk. Voor speciale events hebben we een aparte ruimte.

Bij Tijd voor Cocktails & Bites zijn we dol op speciale avonden!

Ja, dat is mogelijk. Neem contact met ons op om de opties door te spreken.

Eten & Drinken

Absoluut. We heten niet voor niets Tijd voor Cocktails & Bites!

No worries. Vraag één van onze Cocktail Masters om jouw favoriete cocktail te maken.

Maak kennis met ons team

Richard Gruiten // Cocktail Master

BIG nr: 84215654

Maak kennis met onze getalenteerde bartender Richard. Een expert in het creëren van unieke en heerlijke cocktails die de zintuigen prikkelen. Zin in een cocktail met gin, iets zoets of juist een stoere mix? Vraag het 'm en hij maakt precies de cocktail waar je zin in hebt.

Channah de Jong // Bediening

BIG nr: 846216

Channah is een echte horecatijger. Al vijf jaar werkt ze bij ons in de bediening. Kenmerkend voor Channah is de permanente glimlach op haar gezicht. Als ze niet in onze zaak te vinden is, kun je Channah vinden in de bioscoop of het theater.

Sebastiaan Ooijen // Cocktail Master

Onze Sebastiaan is een grote liefhebbers van whiskey. Lekker puur of als basis voor een stoere cocktail. Zijn grote favoriet? Zijn eigen creatie de Sebas Old Fashioned met jenever, gingerbeer en limoensap. Deze cocktail master draait z'n hand ook niet om voor echte klassiekers.

Maurits Volare // Eigenaar

Maurits Volare heeft Tijd voor Cocktails & Bites opgezet toen hij net van de horeca vakschool kwam. Uit liefde voor het vak én voor cocktails natuurlijk. Hij is vaak in de zaak te vinden. Je kunt hem gerust aan tafel uitnodigen voor een goed gesprek onder het genot van charcutterie of kaas.